Om bureauet

Andersen Travel A/S er stiftet i 2004 af erfarne rejsekonsulenter som ønskede at etablere et forretningsrejsebureau i Esbjerg. Et bureau som bygger på samarbejde, professionel respekt og faglig stolthed.

Bureauet har 4 medarbejdere og beskæftiger sig hovedsageligt med forretningsrejser og grupperejser.

Vi er et solidt funderet aktieselskab, som samarbejder med Vejle Rejser (Teknisk arrangør: VR Travel - Garantinr. 98) omkring billetudstedelse og bogholderi, og vi kan derfor tilbyde fordele både gennem internationalt samarbejde (ITR medlemskab) på billetudstedelse og hotelsamarbejde og ved sikkerhedsstillelse gennem Rejsegarantifonden.

Vi er 4 professionelle konsulenter med én fælles ambition: at være det foretrukne valg på det danske marked for virksomheder med behov for forretnings- og grupperejser, som foretrækker at blive forkælet gennem uovertruffen personlig service. Vi krydrer vores hverdag med en god portion humor og en masse kreativitet.

Vores primære fokus er at servicere mindre og mellemstore firmaer, og vi har de bedste medarbejdere, for at kunne yde en kompetent og personlig rådgivning.


Vores mål 

Vi vil være

  1. det foretrukne rejsebureau for mindre og mellemstore virksomheder.
  2. et godt alternativ til onlinemarkedet for kunder, der foretrækker sikkerhed og god service.Erhvervsrejser

"Vores rådgivning og service justeres individuelt ud fra din virksomheds krav, forventninger samt rejsepolitik"

Læs mere

Grupperejser

læs mere