Erhvervsrejser

Vores rådgivning og service justeres individuelt ud fra din virksomheds krav, forventninger samt rejsepolitik, så I opnår det optimale produkt. Og vores pris afspejles heraf.

Hos Andersen Travel får I alle serviceydelser, der relaterer sig til rejseindkøb og bestilling. Vi rådgiver vedr. samtlige flyselskaber, herunder lavprisselskaber, også når vi fraråder brugen, samt bestilling af bil, hotel og rejseforsikringer. Hvor det er muligt, giver Andersen Travel 2-3 alternativer på den ønskede rejse. Vi er uvildige i forhold til rejseleverandør og tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Vi arbejder med flere samarbejdsmodeller, som alle kan kombineres i samarbejdet. Det er helt op til jer, hvor meget I ønsker at involvere os:

Fuld service

Du ringer eller mailer, og Andersen Travel vil på baggrund af dialogen fremkomme med op til 3 alternative rejseforslag på din forespørgsel, under hensyntagen til din virksomheds rejsepolitik.

Efterfølgende sørger vi for udstedelse og afregning af det ønskede produkt. Vi skal ikke vælge for jer, blot give de bedste bud indenfor rammerne af en eventuel rejsepolitik.

Selvbetjening 

Har I selv ledig kapacitet i virksomheden, som kan bruge arbejdstiden på at lede efter rejser, kan vi tilbyde jer at foretage såvel informationsindsamlingen og bookingprocessen via vort selvreserveringsmodul, hvor I kan reservere fly, hotelophold samt billeje på global basis.

Selvbetjening med kvalitetschecks 

I forbindelse med selvbetjeningsaftalen kan vi tilbyde jer at foretage prischecks på flyreservationer, for at sikre at I opnår det bedste tilbud, ud fra de givne flystrækninger, samt kvalitetschecke blandt andet visumforhold.

Erhvervsrejser

"Vores rådgivning og service justeres individuelt ud fra din virksomheds krav, forventninger samt rejsepolitik"

Læs mere

Grupperejser

læs mere